Det rullar ända till Flen



Idag bar det av till Flen för att besikta bilden som varit avställd i 3 års tid! Jag kan ju säga att jag va lite nervös för hur det skulle gå men det gick faktiskt bra att åka på vägen med lilla Bettan XD

När jag och Jeanette väl kom dit så frågade hon mig hur många fel jag trodde bilen skulle ha och jag svarade 4 st fel.

När besiktningen väl va klar så kom den upp i 5 fel :( Jävla skit jag hade fel!! Men jag va ganska nära!

Nu sitter jag framför datorn och väntar på att Helena ska komma hem till mig, vi ska bla prata och fixa massa saker onför det stora mötet imorn.

Sen blir det stallet och rida sessan, förresten är Melody halt :( skit oxå!! Jag hoppas att lite vila löser saken och att det bara är en sträckning.



Nej jag har inte dött, jag tog bara en paus!

Jag antar att ni tror att jag har dött men jag tog bara en paus från bloggen på typ 1.5 år XD Men nu är jag här igen och den här gången ska jag verkligen hålla igån bloggen! Jag vet att jag har sagt det så många gånger förut men det här gången är det allvar!

Det har hänt massor sen sist: jag har fått nya hästar och även en hund och en hamster och råtta!

Hästen heter Celebrity skin xx och är ett engelskt fullblod, sen finns det även en ponny plutt och en stor bäbis.

För tillfället har jag inget jobb, men söker praktikplatser! Om jag ska vara ärlig så går det väl så där :( Kunde ju ha gått bättre om man säger så.

På dages schema står det: städning av hus, städa sovrummet, och om några timmar åka ut till stallet för att hovis kommer :) Sessan ska nämligen få nya vinterdojjer :)

Men vi ses en annan dag pusselipuss

RSS 2.0