Helg igen....

Då var det helg igen då och dagen startade med att hästarna skulle vaccineras i stallet, sen drog vi hem och började flytta/packa. FY FAN säger jag bara, det här är verkligen det hemskaste jag vet men men vad har jag att säga till om?
Absolut ingenting!!
Bara att gilla läget :(

Ikväll kl 6 så kommer iaf Johan och hämtar mig och Tilda så så vi ut och käka ett gäng, det lättar iaf upp allt det tråkigt just nu.

Längtar Längtar<3<3

Brudarna äger på stan

Idag i skolan var det mycket flumm kan jag ju säga, och jag var på bushumör och det vart lite jobbigt tycket dom andra. Så efter maten så vart Josse och Elin U extremt trötta på mig så dom bestämde sig för att dryga tillbaka.
Och jag skojar inte när jag säger att dom släpade mig upp till maskinhallen ända ifrån matsalen, det och var under protest från min sida!!

Först höll dom bara i mina armar men sen vart det tvångströja, och fan vad äckligt det var då!! USCH, jag hade ju total panik och försökte slita mig loss men ju argare jag vart ju hårdare höll dom. Sen när vi kom in i klassrummet så var jag helt slut och orkade inte göra mycket för all min överenergi var liksom borta. Och det var jävligt skönt nu efteråt när jag tänker efter så jag tror jag är skylldig Josse och Elin ett stort tack<3<3

Sen efter skolan så vart det Nyköping med hela gänget, det var jag, Josse, Thorsten, Elin U och Sandra E. Och det var jätte trevligt, först shoppade vi lite kläder och sen vart det mat och vi åt tacotallrik eller vad det nu heter. AS gott men jätte starkt tyckte jag iaf.

Sen vart det hem färd och då va jag med tilda en stund och vi färgade håret, Jag vart inte nöjd alls!! USCH

Aja ska hjälpa mamma och pappa att flytta nu så ni får ha det så bra puss puss




Skolan

Sitter just nu i skolan och har lektion med Alf, as kul eller inte. som tur är så har man ju Thorsten och Elin som sällskap, annars hade jag aldrig överlevt! Jag är fett trött och ögonen håller på att åka igen hela tiden. Sen ett roligt besked fick jag idag iaf och det var att vi fick tillbaka provet vi skrev om foderstats beräkningar och det fick jag VG på.

Fan vad glad jag vart asså, skolan går så otroligt bra just nu och allt bara flyter på. Förut så har allt varit piss med skolan och jag har legat efter som en jävla idiot men inte nu längre, jag har tagit tag i mitt liv och mina styudier.

Jag är så jävla stolt över mig själv och så glad för att alla har hjälpt mig så mycket. <3<3<3

ÄLSKAR ER VÄNNER, lova mig att ni aldrig försvinner!!!

När ska jag hinna att andas?

Shemat har rullat på ända sen igår, då var det först skola sen var det dans med Thorsten och Malin. och dom båda var jätte duktiga och gruppen innan dom var så bäbisar som dansade och jag bara  stog och gapade. FAN vad duktiga dom var!!

sen bar det hem till Thorsten och där var det full fart och massa flumm, sen somnade jag helt bums och det har inte hänt på de senaste månaderna, fan vad sjukt trött jag var, men men. Sen vaknade jag av att Thorsten försöker få upp mig men jag ville hellre ligga kvar men upp kom jag iaf. Och jag kan ju säga att den väckningen var början på en helknäpp dag. Morgonen började med att vi krockade in med bilden i stolpen så det vart en buckla och luset hängde, sen på lektionen målade vi stallet och det gick ju som det gick, Viktor va på dryghumör och och råkade måla på Thorsten flera gånger ( sorry Thorsten)

dagen fortsatte med att jag blev utlåst från mitt skåp, jag kom fan inte in i det :@ SUUUUUUCK!! sen var det fika och så självklart blir det värsta flummet mellan Malin och Malin och det var inte alls kul sen var det nånting med sillar men det kommer jag inte ihåg vad det var om, men tydligen så var det väldigt kul.

sen var det sista timman på lektionen och då var det redovisning, men då fick jag tydligen inte vara med för Anders ba: jaaa madde du behöver ju inte vara med och lyssna så blir det lite mindre folk och lugnare. XD ojdå

sen när jag satt på bussen så tänkte jag: YES snart hemma och då kan jag ta det lugnt men jag hann knappt hem för då bar det av upp till ikea.. och det var ju måttligt roligt, svar NEJ!! och mitt humör kokar snart av aggrisivitet!

Så nu ska jag sova hej då 


Första dagen avklarad

Den trevliga dagen började med tandläkaren, och jag fick tillbaka min tand som jag har slagit ut. Äntligen kan jag se lite normal ut i fejan iaf. Så nu har jag iaf en hel tand ist för en halv. Och jag som verkligen hatar tandläkare låg i vanlig ordning och bara skakade, fast den här gången behövde hon inte säga till mig att inte skaka så det måste ju betyda att jag var lite diskretare än vanligt. BRAVO till mig ;)

Sen tog jag en skön promenad och regnet. Och det var faktisk riktigt skönt att få röra på sig lite, jag funderade på vännerna och livet. Hur det kommer bli och allt annat. efter mycket tankar och funderingar bar jag mig iväg hem igan. det slutade med massa plugg och sen vart det stallet. Först ponny bus och sen träning med Isisbus.

Och va hon underbar eller var hon underbar?? Hon var helt kalas iaf mot slutet då släppte allt och hon var så duktig så!!

men ni kan jag inte sitta här längre och skriva för jag måste pugga och samtidigt se bonde söker fru eller bonde söker liv som tilda och jag säger. så vi får väl se om jag får nånting gjort.

ha det så bra puss och hej, leverpastej =P

Massa fiskar

Fick idag massa fiskar av Micka, det vart nog ca 15 st tror jag. Det vart hel svarta black molly, vita blck molly, svart/vita black molly och guppysar. De guppyn jag fick var inte dom här vanliga så utan dom är är Guppy XL heter som och dom är 10 gånger vackrare än dom så, så himla fina asså. Och dess utom har jag ju massa yngel oxå så nu är det fiska olding på gång.

Men jag har ju lovat Malin massa fiskar oxå bara för att hon är så underbarså är det ju klart att hon ska ha dom finsate, så nu kan hon ju välja och vraka, alla är jätte fina.

PUSS PÅ DIG GUMMAN<3




PINSAMT VÄRRE!!

Något alla borde läsa så ni får skratta åt mig igen!!

Igår när jag va med familjen och kollade när syrran körde handbolls match, så började det plötsligt komma massa prutt ljud och jag tittade på killen som satt brevid mig ocxh jag tänkte fan vad han håller på och larva sig.. men sen tittade han på mig och då kände jag hur nånting vibrerade i min jacka, och jag tog upp mobilen och insåg då att det var den som pruttade och min faster ringde..

jag vart tokröd i ansiktet och jag fattade inte hur den kunde få pruttljud så jag gick in på inställningar och så att min ringsignal hette PRUTT!!

Och jag säger bara TILDA fan ta dig, det var asså min älskade fru som som vanligt leker med min mobil. Fan vad pinsamt det var...


Haha jag är religös!!

Idag när mamma och pappa höll på att packa så hittade jag en gammal psalmbok som jag började lösa ur. Jag ställde mig upp och kännde hur kraften kom in i min kropp, jag kännde Guds vilja och Jesus stod vid min sida.

haha skoja bara, jag tror ju inte ens på Gud och allt vad det nu heter men det var roligt att läsa. Jag hittade en text som var mycket lärorikt och roligt:

" I dödens band låg Herren Krist, för syndens skull utgiven. Uppstånden är han nu förvisst och är vår frälsning bliven. Därför nu med lust och fröjd vi prisa Gud i himelens höjd och Kristi namn lovsjunga. Hallelulia!

Ej finns på jorden någon man, som kunde döden tvinga, ty över oss låg syndens  bann och rena fonnus inga. Därför döden fått stor makt och hade oss sig underlagt. Nu har dess våld en ände. Hallelulia!

Ty Jesus är det påskalamm, som blev för oss utgivit. Hans offerdöd på korsets stam för oss blev väg till livet. Ingen rätt nu döden har, blott skuggan av dess makt är kvar, dess udd har Kristus brutit. Hallelulia!

Så fira vi med gott behag vår påskhögtid och sjunga: Pris vare Gud för nådens dag, förbi är natten tunga. Kristus lever, ingen nöd och ingen synd, ej heller död nu kan oss mer fördärva! Hallelulia!"

haha kommer du ihåg det tilda?? HALLELULIA!! Jag är Gud, Låt barnen komma till oss!!

 


Kvällen är räddad

Kvällen började bra, hela huset var i en ända stor röra, och jag överdriver inte nu när det var flyttkartonger över allt. SUCK säger jag bara! Men men hade jag varit liten nu så hade jag varit överlycklig nu för då kunde jag ha lekt att det vart ett slott men jag är lite äldre än så. Sen mitt i allt kom Johan och tur va väl det för jag hade inte överlevt en sekund till!!
Och han kom med en helt underbar fin bukett med röda rosor<3 dom var jätte fina och luktade så gott, fan vad jag älskar mig kille asså, bättre finns inte.


Sen tittade vi på Wildkids och va det roligt eller? Ni fattar säkert inte nånting så därför tänker jag förklara vad dom sa, det var en kille från lejonen som sa:

" Släng inte de gammla revbenen i sjön, det kan bli föroreningar" var det gulligt eller??

Sen skulle lejonen smyga sig över till björnarna för att kolla på deras karta så dom skulle kunna hitta skatten och då sa samma kille igen:

" Det bästa vore ju om dom kunde ta upp deras karta så kunnde vi ha fram våran kikare så kunde vi se vad som stog på kartan. Fast det dåliga är ju att vi inte har nån kikare"

Och fy fan vad jag skrattade kvällen vart räddad ännu en gång<3<3 Tack Johan<3<3

Städa, städa och åter städa....

Japp då vart det stor städning i hela huset, hela familjen är delaktiv och kollar vad som ska vara kvar och vad som ska kastas. Jätte kul eller inte!! Suck säger jag bara.... Men lite roligt är det för medans vi höll på att rensa så kom alla mina saker fram som jag inte ens visste att jag hade. Typ gammla kläder får när jag var liten min gammla barnvagn, hundkorgen + tillbehören och sen så alla mina miljoner gosedjur. Det vart 5 stora svarta soppsäckar med olika gosedjur. Hihi jag säger bara äkta samlare...

Och snart kommer Johan oxå, vet inte riktigt hur vi ska kunna förflytta oss på övervåningen för det är saker överallt, men det ska säkert gå bra. Men lite vilja så löser man allt och min vilja är det ju inget fel på.

Von fra Kirkuferju


Min underbara prinsessa

Ibland känner man ju verkligen hur lycklig man är och det gör jag nu, Von är en helt underbar häst som alla borde få chansen att få ha. Men det får ni ju inte utan hon är ju min och därför är jag sååå otroligt lycklig. Jag har en häst som ingen anna har.


Äntligen helg igen

ibland uppskattar jag verkligen den sköna och underbara helgen och ibland vill jag inte ha helg, men idag är en sån dag då jag bara skriker HEEELG. Och fan vad skönt det ska bli det är min helg bara min helg och ingen kan förstöra den.  så här känner jag när skolan har varit piss, vännerna har varit som pain in the as och jag är helt slut. Då vill jag verkligen ha min helg för då kan jag göra vad jag vill, eller nästan iaf. det är iaf min och Johans helg och vi kan vara tillsammans bara vi två och det blir helt underbart!

Välkommen till min nya blogg!

Jaa nu har ju även jag skaffat blogg igen, efter mycket tjat och övertygelse så har jag bestämt mig för att prova igen så vi får väl se hur länge det håller sig den här gången....

Ha det så bra

RSS 2.0