Magplågor så det skriker om det!

Tanken va att jag skulle ta bussen nu till Nyköpingslasarett för att prata med min läkare, men planerna blir tyvärr tvungna att ändras för jag ligger i totala magplågor! Det känns som man jag har tarmvred.

Så det blev att avboka mötet :( Fan jag behövde ju verkligen det där mötet!

Nu ska jag återgå till att bara ligga här som jag redan gör och kvida av smärta!

seeeee y:)

Jag borde skämmas!!

Varje gång jag säger att jag ska blogga mer så blir det helt tvärt om! Men nu när min snälla storasyster har lag5t ner massa tid och kärlek i att fixa till min blogg så måste jag ju verkligen börja skriva här igen. Jag visar ju min tacksamhet väldigt bra, förlåt Malin!

Just nu vill jag bara ha vår, jag fick faktiskt lite vårkänslor igår men dom sabbades direkt när det började tok snöa!! Jävla skit väder!

Nu är det iaf snart helg, vilket ska bli jätte skönt! Den har varit efterlängtad och jag tänker bara ligga i min säng hela helgen och massera min onda mage! Men eftersom allt jag vill just nu i livet blir tvärtom så skulle det inte direkt förvåna mig om min helg blir jätte stressad och jag håller igång nonstop!!

Annars tror jag allt är som vanligt: hästarna mår bra (NÄSTAN) hundarna är glada och pigga, katterna lika så, och Rufus har börjat piggna på sig igen. Jag trodde ett tag att nu lämnar han mig och flyger till nästa värld men så vart det inte som tur va! och Sobril mår som en drottning för hon är nämligen hos underbara Lise just nu<3<3


RSS 2.0