Lördag hela dagen

idag har det varit full fart hela dagen, började med att jag och Johan vaknade, eller jag vaknade vid halv 8 och väckte honom! men sen somnade vi om. sen ringde Tilda och då åkte vi ut till stallet.

Jag och Tilda har typ packat allt nu inför imorn, AS SKÖNT!! sen red vi och det slutade nästan i noll kontroll! Hästarna var as pigga och jätte starka, haha och Kingen var i diket och hoppade flera gånger =P

Sitter iaf just nu och väntar på Tilda för vi ska vara fetton idag och beställa Pizza, och sen ska vi ha tävling på sing star och JAG SKA VINNA!!



Fredag

Idag har varit en toppen dag. Dagen började med att jag fick skjuts till skolan av Malin (tack Malin) så jag fick sovmorron!! sen hade vi Alf och jag fick tillbaka mitt prov och jag vart jätte nöjd när jag såg resultatet. Sen var det SLU info och det var oxå intressant.

hela veckan har faktiskt varit jätte kul =) Och nu är även nya stallet klart oxå, AS BRA!! hela dagen igår fixade vi stalltjejer iordning och målade och donade.

Jag och malin körde massa traktor och det gick ju som det gick. Det ska tilläggas att vi hade HEJEN!! det säger ju allt, jävla fitt traktor säger jag bara. Men kul hade vi iaf.

Nu håller jag på att packa för fullt, eftersom det är fördjupning nästa vecka så åker jag iväg med båda hästarna till Ökna. det menas med att det blir Bento och Kingen. Så jävla kul det ska bli =) LÄNGTAR!!


Ha det bra allihopp<3

Nu får jag dåligt samvete

Jag får väl börja den att be om ursäkt för att jag total glömt bort att skriva här... Men det har varit så mycket men nu tog jag mig tid.

Dagen började ganska bra, tog en promenad till stallet och red först bento, sen vart det Kingens tur och sist Von. Även Junker fick massor av tid men tyvärr vart det ju ingen ridning men vi satt i boxen och pratade, fan vad mysigt det var!!

sen ser ju Bento så ovårdad ut så jag tog fram saxen och klippte först manen och sen tog bort det slitna på svansen. Och man kan ju säga att övning ger färdighet och övning är precis vad jag behöver...

sen efter att alla skruttar fått sin tid gick jag en promenad hem, det var jätte skönt och då hade jag varit i stallet i 6 timmar.

Nu väntar jag bara på maten som pappa håller på att laga, det blir pannkakor =)

Ha det så bra alla pusselipuss


Nationella proven

Dagen började med att jag var ledig från skolan för att vet skulle titta på Junker, och allt slutade med att han vart sprutad i hasen och går just nu på medicin i 10 dagar. Och om 14 dagar ska vi in till solvalla och röntga honom. Andreas sa att han kunde ha fått spatt och jag såg bara Steven gramför mig och då vart jag jätte ledsen, varför ska detta hända Junker för.

Ledsen som jag var skjutsade mamma mig till skolan och där skrev jag nationeller prov i svenska, jag satt och skrev i 3 timmar( det var jobbigt) Jag skrev 6 kladd sidor som vart 13 inlämmnings sidor... Helvette vad ord det var på det pappret!!!

Helvette vilken skriv KRAMP jag hade, fy fan och jag stressade som fan men bra gick det och Rosie tyckte det var bra så då var det väl det.

jag var nöjd iaf. Puss på er alla<3


Är hon inte söt?

Idag när jag vaknade så la jag märke till att Nova oxå var vaken som hon faktiskt alltid är när jag vaknar. Men jag har inte tänkt på det då man jag uppskattar verkligen att hon är vaken med mig på morgonen.

Så en vanlig morgon ser ut att jag går upp ur sängen efter mycket om och men men uppe är jag iaf. sen tänder jag till alla fiskarna i akvariumet (och tro mig till och med dom sover kl 7) men då springer Nova ut ur hennes sov hus och gör mig sällskap. och öppnar buren och hon springer ut sen sitter hon på buren och jag pratar med henne och frågar henne vilka kläder jag ska ha på mig osv.

det är verkligen ur härligt, sen släcker jag i rummet och går ner och då springer hon in i huset igen och sover. Hon ställer verkligen upp och ger mig sällskap på morgonen. Så dagens stora stjärna går asså till Nova för att hon är sååååå BÄST!!<3<3


Dagen som aldrig verkar ta slut

Idag är det måndag och det innebär en ny vecka med nya möjligheter, dock denna dag medför inga möjligheter alls. Dagen började med att jag missade bussen till Nyköping så pappa fick skjutsa mig dit, sen var det UV och även det gick åt helvette.
Det slutade iaf med att jag skiter i allt nu, jag orkar inte bry mig över huvudtaget. Allt känns bara så dumt och misslyckat. Jag kan inte hålla reda på nånting, inte på skolan, vännerna nej inte ens på mig själv. Så jävla futtigt!!

Dagen fortsatte med skolan och där gick allt åt helvette (igen) VARFÖR? hade jag svaret på den frågan skulle jag vara glad nu, men det är jag inte, jag är jätte ledsen. Jag försöker hålla mig till max för att kunna hålla masken. Den är tung av tårar men jag måste hålla mig, JAG MÅSTE!!

När jag kommer hem väntar den underbara familjen, eller inte. Underbar skulle den kunna vara om alla kunde skärpa sig lite och även jag.

Om jag skulle förklara mitt liv lite kort skulle jag beskriva det som ett glas som blivit inkastat i väggen och det ligger fullt med glassplitter på golvet. Så är mitt liv kortfattat, jag var en gång det hela glaset och allt var så bra, men jag vart inkastad i väggen och nu är jag överallt.

Och allt det här blir ju inte bättre för att Junker är dålig så fördjupningen är inte ens tänkbar i nuläget.

Puss på er alla söta


Sjukt läskigt

Va i stallet idag en snabbis, eftersom jag kännde mig helt frisk och var pigg så tänkte jag att det va väl inga problem. Jag och Tilda red en snabbis o0ch sen gick vi till kaninerna för att det skulle komma en tjej och hämta 3 av mina kaniner. Allt kändes jätte bra och vi stog och pratade om kaninerna, och jag står och klappar Betty, helt plötsligt ser jag inte kaninen längre och allt blir jätte suddigt men jag pratar med tjejen och sen så slutar jag även höra vad hon säger. och då svimmar jag SÅ JÄVLA VIDRIGT!!

Hon frågar hur det är med mig och jag svarar jo det är bra jag känner mig lite konstig bara, och då berättar hon för mig att jag just har svimmat och slagit huvet i väggen, men jag känner ingenting utav det. Jag ska precis ställa mig upp och jag ser ingenting igen så jag sätter mig genast ner igen.

Alltig slutar iaf med att jag still slut kan ställa mig upp och jag och tilda åker hem.

Kom håll min hand

Vissa dagar vill man bara att alla ska ta avstånd och sluta fråga och andra vill man bara ha en stor fet kram och alla ska bry sig, den här veckan är sen sån vecka. Jag vill ha allas närhet och kärlek, men jag vet ju att alla bryr sig redan så det är inte det jag menar.

Det är det den där lilla pricken över i:t jag är ute efter och tycker alla att jag vill ha uppmärksamhet så är det vä'l det jag vill ha då. Även om inte jag ser det på samma sätt men jag orkar inte hålla på och tjaffsa med alla om skillnade på det jag vill ha och uppmärksamhet.

Så visst tyck vad ni vill men jag vill bara ha mina vänners kramar för det är det jag behöver just nu.


Jag hatar att vara sjuk =(

Sitter just nu hemma i min ensamhet och har riktigt förbaskat tråkigt, jag har inte ätit nått på 2.5 dagar nu och jag känner mig ens inte hungrig. När jag kom hem från skolan igår så la jag mig på sängen och somnade redan kl halv 6 och det är ett stort stort tecken på att jag är sjuk. Jag sov ända tills kl 01.35 och då kunde jag inte sova mer så jag gick runt i huset och försökte hitta på nått att göra men jag hittade inte på nått alls. Sen kl 07.00 så kände jag mig helt frisk och tänkte: Ja nu ska jag gå till skolan.

Men då kom jag ju på att jag hade ju lova kompiskana i skolan att inte komma för att jag hade ju varit sjuk igår. Och då var jag verkligen sjuk, hihi jag till och med somnade på lektionen och det har aldrig hänt i hela mitt liv och jag somnade inte för att jag var trött utan för att min kropp orkade helt enkelt inte.

Men idag känns allt mkt bättre, jag har ju varit sjuk ända sen i lördags så nu måsta jag väl vara frisk. All sömn gjorde susen iaf.

RSS 2.0